Press "Enter" to skip to content

PlayStation Store va include si obiecte in format fizic

Divizia PlayStation de la Sony a anuntat ca va explora un nou teritoriu si intra in piata de produse fizice, extinzand PlayStation Store, magazin care pana acum a fost exclusiv electronic. De acum va urma sa vanda si console, controllere si jocuri in format fizic, momentan doar in Statele Unite, urmand sa se extinda.

PlayStation Store a fost prin preajma de cand familia de console de la Sony a putut sa se conecteze la internet si inca de la inceput s-a concentrat pe distributia digitala de bunuri: jocuri, video-uri, abonamente pentru diverse servicii si orice poate fi cumparat sub forma de pixeli. Aceasta saptamana insa, marcheaza momentul in care Stephen Turvey de la Sony Interactive Entertainment a facut un anunt surprinzator.

„Astazi lansam propriul nostru magazin online prin intermediul caruia vom vinde console PS4, accesorii, jocuri si multe altele, direct de la PlayStation fanilor din Statele Unite, care pot vizita si locatia noastra.”

Construit pe infrastructura vechiului PlayStation Store, noul serviciu extins permite unei game mai largi de produse fabricate sau vandute de PlayStation sa fie cumparate si livrate la o adresa reala: console in versiunile standard sau Pro, PlayStation VR si bundle-uri aferente, casti de gaming, controllere, accesorii, jocuri in format fizic si chiar si vouchere fizice pentru abonamente PlayStation Plus, cele din urma fiind o idee buna mai de graba pentru un cadou, intrucat iti poti face sau prelungi abonamentul propriu direct de pe site cu cardul de credit.

Selectia de jocuri este insa limitata in momentul lansarii; Sony a confirmat ca doar o mana de jocuri sunt disponibile, cu planuri de extindere mai tarziu. Turvey a mai vorbit si despre reducerile oferite la doua pachete de console: un PS4 cu abonament PS Plus pe 12 luni pentru pentru doar 339.99 dolari, redus de la 359.98, cat ar fi costat separat si un bundle cu PS4 Pro si acelasi abonament pe 12 luni la pretul de 429.99 dolari, comparativ cu 459.98 dolari cat ar fi costat in mod normal. Aceste oferte sunt disponibile pana la finalul lunii Octombrie. De asemenea, Turvey a mai spus si ca membrii PlayStation Plus se vor bucura de livrare gratuita intr-o singura zi.

Aceasta miscare pune Sony in competitie directa cu marile lanturi de magazine, dar nu este prima incercare de acest fel: Google Play Store a oferit si posibilitatea de cumpara telefoane, tablete si multe alte dispozitive smart home in timp ce Microsoft Xbox Store ofera o varietate mare de pachete de console, alaturi de accesorii care pot fi cumparate si livrate.

Bit-Tech

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares