Press "Enter" to skip to content

Steam se schimbă la față

După îndelungate așteptări, și ceva incidente nefericite, Steam a lansat pentru publicul larg varianta cea nouă a bibliotecii de jocuri. Cea pompoasă, ce nu se rezumă la o simplă listă de jocuri, ci la o listă de jocuri cu informații suplimentare, o secțiune cu update-uri, elemente de comunitate, meme-uri și alte chestii ce te fac să te întrebi dacă nu era mai simplu să ai un folder de scurtături.

Noua variantă a bibliotecii trebuie să fie activată manual, va trebui doar să intrați la setări, la secțiunea de beta test, să selectați noul client, să îl reporniți, iar apoi să vă bucurați de noile funcții ce vă stau la dispoziție. Sper exemplu, aveți acum colecții și puteți filtra jocurile ce sunt deja în biblioteca voastră după genuri și caracteristici. Nu va mai trebui să faceți manual gruparea, totul fiind automat. Puteți chiar afișa doar jocurile de care nu v-ați atins vreodată, pe care le puteți organiza după data la care le-ați cumpărat. Astfel, puteți ști cu siguranță ce ați cumpărat prin 2011, dar ați uitat să butonați măcar o singură dată.

Această variantă include acum și o serie de unelte noi menite să ușureze munca dezvoltatorilor în ceea ce privește publicarea de anunțuri.

[Valve]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares