Press "Enter" to skip to content

Plățile cu telefonul devin mai incomode, cum se prezintă GeForce NOW în 2024 și care-i cea mai folosită aplicație de navigație

Ultima săptămână din luna martie a venit cu o groază de știri interesante și subiecte importante din domeniul tech, de la schimbările aduse Google Pay care ne afectează pe toți până la experiența pe care serviciul de game streaming GeForce NOW ți-o oferă și topul celor mai folosite aplicații atunci când vrei să ajungi mai repede din punctul A în punctul B.

Dar să o luăm cu începutul, și anume cu Google Pay. Până acum, dacă intenționai să faci plătești sume mici, mă gândesc aici la biletul de autobuz spre exemplu, nu era nevoie să te autentifici pentru a valida tranzacția. Asta a atras după sine oportuniștii care se foloseau de acest sistem pentru a-ți fura bani de pe card fără să îți dai seama atunci când pur și simplu treceau pe lângă tine, deci trebuia găsită o soluție. Ce înseamnă asta pentru tine și cum te va impacta direct schimbarea afli din articolul lui Aurelian.

Acum schimbăm registrul și vorbim despre GeForce NOW, actualmente cel mai popular serviciu de game streaming din lume. Și chiar dacă GeForce NOW putea să îți ofere o experiență ok în general, existau suficiente lacune și probleme care să-i alunge pe gamerii serioși. Dar acum, GeForce NOW beneficiază de o mică funcție numită Reflex, iar jocul s-a schimbat în bine pentru totdeauna. Dacă vrei să vezi impresiile mele de gamer pretențios, găsești materialul meu complet chiar aici.

Next up vorbim despre aplicațiile de navigație, un aliat indispensabil al șoferilor din București care nu vor să parcurgă 10km în două ore. Bine, sunt puțin răutăcios aici dar înțelegeți ideea. La noi, în România, bazat exclusiv pe experiențele mele personale și pe discuțiile cu alți oameni din jurul meu, Waze este o religie. Dar situația stă puțin diferit în Statele Unite, acolo unde Waze ocupă abia a doua poziție în top, la ceva distanță de primul loc. Și mai interesant este marketshare-ul îndoielnic al lui Apple Maps, într-o țară unde majoritatea telefoanelor sunt iPhone. Toate detaliile și cifrele aferente le găsești în analiza lui Adrian pe acest subiect.

Review-ul săptămânii este mai special pentru că… „e” două! Am ales să le includ așa pentru că ambele sunt despre gaming și ambele vin de la același producător, deci cumva sunt cât se poate de relevante. Primul este review-ul plăcii video RX 7900 GRE, un nou competitor în spațiul GPU-urilor care promite performanțe foarte bune la un preț greu de bătut. Recenzia completă o găsești, bineînțeles, chiar aici.

Al doilea review este pentru cei care vor un PC de gaming care poate să ruleze jocurile lor preferate, dar din considerente de cost sau de spațiu nu vor să opteze pentru o placă grafică dedicată cum e cea de mai sus. Well, AMD au o istorie bogată atunci când vine vorba de procesoare cu grafică integrată potentă, iar cea mai nouă serie Ryzen 8000G demonstrează că poți face treabă și cu o soluție all-in-one de genul ăsta. Recenzia lui Tudor, cu bune și cu rele, o regăsești aici.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares