Press "Enter" to skip to content

Primele trei jocuri Tomb Raider vor primi un remaster!

Trilogia formată din primele jocuri din seria Tomb Raider este una legendară. Primul joc a fost lansat inițial în anul 1996 pe Sega Saturn și a fost un succes răsunător încă de la început, iar pe măsură ce următoarele două jocuri au urmat în 1997 și 1998 respectiv, seria și-a cimentat poziția de flagship în industrie. Dar, cum vorbim despre niște jocuri cu adevărat vechi, puțini gameri din ziua de azi au avut ocazia să le experimenteze.

Asta până acum, pentru că în cadrul celui mai recent Nintendo Direct, o colecție ce cuprinde primele trei jocuri din seria Tomb Raider a fost anunțată. Desigur, nu vorbim despre niște portări obișnuite, ci despre remaster-uri în toată regula, ceea ce înseamnă că vom vedea o grafică mult îmbunătățită față de versiunile originale, alături de toate expansion-urile și nivelele secrete.

Mi-a plăcut să văd că, la fel ca la alte remaster-uri făcute bine cum ar fi Diablo II Resurrected, poți schimba între grafica nouă și vechile modele cu puține poligoane cu o apăsare de buton. Chestia asta e mișto pentru nostalgicii care au jucat jocurile astea în trecut și care vor să le experimenteze încă o dată exact așa cum erau ele, doar că pe platforme moderne și nu prin emulare și piraterie.

Deși jocurile au fost anunțate în cadrul evenimentului Nintendo Direct, dezvoltatorii Aspyr și Crystal Dynamics au anunțat că trilogia Tomb Raider își va face locul și pe consolele competiției din ultimele două generații, mai precis pe PS4/PS5 dar și pe Xbox One/Xbox Series, dar și pe PC, o veste foarte bună. Vestea cea mai bună este că nu mai avem prea mult de așteptat până la lansare. Dacă toate lucrurile merg conform planului, vom putea retrăi aventurile epice ale Larei Croft pe 24 februarie anul viitor.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares