Press "Enter" to skip to content

Cities: Skylines va primi curând ultimul expansion

În 2015, Cities: Skylines a înviat de-a dreptul genul de jocuri city-building. După lansări dezastruoase ale unor jocuri cu renume în acest gen (vezi Simcity), oamenii începuseră să își piardă speranța că vor mai vedea un joc reușit care te lasă să faci pe primarul și să îți administrezi bucățica ta de pământ așa cum vrei.

Creat de studioul Colossal Order, Cities: Skylines a avut un ciclu de viață impresionant de 8 ani, timp în care dezvoltatorii au adus update-uri regulate jocului, care au introdus mult conținut nou și au venit cu o grămadă de schimbări aduse sistemelor deja existente. Așa se face că, dacă ai jucat Cities: Skylines în 2015, poți să confirmi și tu că jocul este extrem de diferit acum.

Dar cum lucrurile bune nu durează o veșnicie, a venit momentul să-i urăm adio jocului care, pentru mulți, a reprezentat un vis devenit realitate. Pe 23 mai, Cities: Skylines va primi ultimul expansion, denumit „Hotels & Retreats”, în care îți poți construi hoteluri și pensiuni, pe lângă tot felul de parcuri, cafenele, locuri de joacă și centre comerciale noi, ca să le dai ceva de făcut turiștilor care aleg să îți viziteze orașul.

În plus, acest update va veni și cu 5 hărți noi (3 în Europa, o hartă tropicală și una cu climă temperată) numai bune ca să construiești un imperiu hotelier desăvârșit. Acest update este ceva mai cuminte în comparație cu alte expansion-uri din trecut, dar cum dezvoltarea continuării este în plină desfășurare, e de înțeles faptul că studioul a ales să își concentreze resursele asupra Cities: Skylines 2.

Și că tot am zis de el, continuarea celui mai de succes joc city-builder din ultimii ani promite mai multe posibilități, mai multe clădiri, mai multe sisteme care funcționează mai bine și un control mai granular asupra activităților cotidiene pe care locatarii orașului tău le fac. Am vorbit pe îndelete despre noul joc în trecut, așa că dacă vrei să vezi ce urmează, citește articolul meu.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares