Press "Enter" to skip to content

Alan Wake 2 este aproape gata de lansare

Remedy Entertainment este un studio foarte ocupat, întrucât lucrează la câteva proiecte extrem de interesante. Printre acestea se numără Alan Wake 2, un sequel pentru jocul horror psihologic lansat în 2010. Nu credeam că vom ajunge să jucăm o continuare, însă la 13 ani distanță de primul titlu, continuarea este aproape gata de lansare. Iar dacă v-a plăcut Control, cred că veți fi încântați să aflați că sequel-ul acestuia a fost trecut în faza de proof-of-concept. Mai este mult până când îl vom juca, dar deja se lucrează la el.

Tero Virtala (CEO Remedy Entertainment) a vorbit despre proiectul care se află în desfășurare de ceva vreme, iar în momentul de față Alan Wake 2 a intrat în ultima fază a producției. Conform lui Virtala, este impresionat de calitatea jocului și a avut și câteva vorbe de spus: „Alan Wake 2 va fi un joc de care vom fi mândri și mai important decât atât, sunt sigur că va fi un joc pe care oamenii îl vor adora.

În același timp, în cadrul studioului se lucrează și la variantele remake ale primelor două titluri Max Payne. Pentru cei care nu știu, Remedy sunt cei care au creat primele două jocuri din serie, cu ajutorul celor de la Rockstar. Mai târziu, părintele GTA a cumpărat licența seriei și a dezvoltat Max Payne 3. Dar asta nu înseamnă că au rupt relațiile cu Remedy, astfel studioul finlandez lucrează de zor la remake-urile primelor două jocuri. Și ca să fie și mai frumos, cele două jocuri sunt refăcute în motorul grafic Northlight și Rockstar face cinste cu banii pentru proiect.

Max Payne 1 și 2 Remake vor fi lansate pe PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC, dar rămâne de văzut când se va întâmpla asta. Momentan nu avem nicio dată de lansare și sper că vom primi două jocuri bine-optimizate și complete din punct de vedere tehnic, când or fi gata. Cât despre Alan Wake 2, nici aici nu avem o dată de lansare, dar cu jocul aproape gata și 2023 confirmat drept anul lansării, ne mai rămân maxim șapte luni de așteptare, însă pariul meu este undeva pe vară.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares