Press "Enter" to skip to content

Dying Light Enhanced Edition o să fie gratuit pe Epic Games Store

Deja ne-am obișnuit cu jocurile gratis oferite de către cei de la Epic Games Store, iar de-a lungul timpului am primit o mulțime de titluri tari. Iar acum, mulțumită lui billbil-kun pe Twitter, am aflat că următoarea mocangeală de pe platforma de gaming va fi Dying Light Enhanced Edition. Leaker-ul a aflat că prin intermediul unei proceduri de datamining chiar și perioada în care va fi disponibil survival-horror-ul cu parkour: 06 – 13 aprilie 2023.

Dying Light Enhanced Edition a fost lansat în 2016 și include jocul original, plus un pachet complet de DLC-uri. Printre acestea, este inclus și The Following, care adaugă misiuni extra campaniei single-player. Mulți gameri consideră că acest joc este mai bun decât continuarea lansată anul trecut, întrucât oferă niște mecanici de supraviețuire ceva mai primitive, ceea ce-l face mai greu.

Iar cu acest titlu, Epic Games Store își continuă bunul obicei de oferit jocuri gratis. Chiar aruncam o privire peste statisticile publicate de companie acum vreo trei săptămâni și în total, utilizatorii platformei au descărcat peste 700 de milioane de copii ale jocurilor care au fost oferite gratuit de-a lungul timpului. Iar dacă aștepți cu sufletul la gură Dead Island 2, acum ai o ocazie bună să mai omori niște zombie ca să te antrenezi.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares