Press "Enter" to skip to content

HyperX extinde gama de accesorii pentru console cu controller-ul pentru Xbox Clutch Gladiate cu fir

Mereu mă entuziasmez atunci când văd că iese pe piață un controller nou. În general, prefer să joc mai toate jocurile (mai puțin shooterele) pe un controller de Xbox și dau la o parte mouse-ul și tastatura atunci când mă delectez cu titluri precum The Witcher 3 și God of War. Iar fix despre un astfel de controller o să vorbim astăzi. Conceput special pentru gamerii care preferă Xbox, noul Clutch Gladite oferă confort și control pentru sesiuni lungi de gaming.

Gama de accesorii pentru Xbox de la HyperX este concepută pentru a îmbunătăți experiența de gaming pentru utilizatorii de console. Noul HyperX Clutch Gladiate aduce jucătorii în acțiune și permite control și personalizare extinse. Aurelius Martinez, global category manager – cloud and console gaming la HyperX

Oferind un nou nivel de confort, performanță și control, controller-ul Clutch Gladiate cu fir pentru Xbox dispune de dual trigger locks și butoane pe spate reconfigurabile care oferă o experiență de gaming customizabilă. De asemenea, cele două trigger locks permit utilizatorilor să schimbe, în funcție de preferință, o apăsare scurtă sau lungă a butoanelor. Astea sunt funcții care apar cel mai adesea pe controllere high-end, care costă destul de mult, deci mă bucur să văd așa ceva implementat și pe modele mai accesibile.

Mai mult, controller-ul oferă două butoane reconfigurabile care pot fi setate fără software adițional. Controller-ul este echipat și cu două motoare pentru feedback pe bază de vibrații care îmbunătățesc experiența de gaming imersiv, și oferă indicii intuitive bazate pe feedback haptic, precum și mânere texturate și un jack stereo de 3.5mm pentru conectare ușoară a căștilor cu fir. Controller-ul Clutch Gladiate este licențiat official pentru Xbox și compatibil în întregime cu Xbox One, Xbox Series X|S și PC, asigurând utilizare fluidă pe toate platformele.

Controller-ul HyperX Clutch Gladidate cu fir pentru Xbox va fi disponibil în România la prețul de 199 RON prin rețeaua de retaileri HyperX.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares