Press "Enter" to skip to content

Spider-Man 2 va avea un sistem avansat de dialoguri

Știam încă de pe la început că 2023 va fi un an bun pentru gaming, iar după lansări precum Hogwarts Legacy și Resident Evil 4, abia aștept să văd ce mai urmează. Și pe lista mea de jocuri pe care trebuie să pun mâna se regăsește și Spider-Man 2. Chiar zilele trecute, Elan Ruskin (lead engine programmer) a vorbit despre noul sistem de dialoguri în cadrul unui livestream găzduit pe pagina oficială de Twitch a studioului.

Ruskin nu a oferit prea multe informații, însă a spus că tehnologia de dialoguri din Spider-Man 2 este „foarte tare” și fanii au început imediat să facă speculații – cea mai comună temă pe baza căreia s-a discutat a fost despre un posibil sistem de dialoguri RPG-istic care oferă conversații mai naturale și interactive cu NPC-urile din joc. Iar asta ar fi o completare bună pentru lumea foarte fain construită din jocurile dedicate super-eroului prietenos din cartier.

Mai multe opțiuni de dialog în Spider-Man? Da, vă rog!

Chiar dacă New York-ul din jocurile dezvoltate de Insomniac Games este plin de viață și nu se simte deloc plictisitor, interacțiunea cu alte NPC-uri în afară de cele din misiuni este primitivă. Din când în când, vei întâlni câte un fan care vrea să bateți palma sau care te salută pe stradă, însă nimic care să te facă să te simți ca, well, Spider-Man. Însă cu noua tehnologie de dialoguri, ne putem aștepta la animații și lip-sync foarte realiste, cât și multiple replici dintre care poți alege. Așa am putea avea și mai multe moduri de a completa povestea jocului.

Conform unor zvonuri venite de la James Grubb, un jurnalist și insider cu pedigree, Sony pregătesc un eveniment PlayStation State of Play pentru luna iunie – mai exact, cam în același timp cu E3 2023. În felul ăsta se aliniază destul de bine planetele. Marvel’s Spider-Man 2 ar trebui să vină undeva spre final de an, deci o prezentare în vară nu ar fi exclusă din discuție.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares