Press "Enter" to skip to content

Pregătește-te pentru Steam Spring Sale, maratonul de reduceri pentru împătimiții de jocuri

Cei de la Valve au obișnuința de a serba fiecare anotimp în parte cu reduceri masive la o grămadă de jocuri de pe Steam. Iar compania tocmai a anunțat Steam Spring Sale, evenimentul cu cele mai mari reduceri din primăvară. Avem câte ceva pentru fiecare, indiferent de preferințe, așa că hai să vedem câteva dintre jocurile care vor fi incluse în promoție.

Trailer-ul de mai sus ne arată câteva titluri interesante, cum ar fi: Cyberpunk 2077, Assassin’s Creed Valhalla, Half-Life: Alyx, Citizen Sleeper, Disco Elysium, Metro Exodus, Mount & Blade 2: Bannerlord, Vampire Survivors, Metal: Hellsinger, GTA 5, Dragon Quest 11, Neon White, Mass Effect Remastered și lista continuă.

Dacă ești amator de joacă împreună cu prietenii, Steam are ceva și pentru tine. Tot în trailer am văzut Deep Rock Galactic, Overcooked, Dying Light 2 și Human: Fall Flat iar la final am dat peste un montaj în care au fost incluse titluri precum Burnout Paradise, Divinity: Original Sin 2 și Gotham Knights.

Steam Spring Sale începe pe data de 16 martie la ora României 19 și se termină pe data de 23, așa că dacă te gândești serios să îți cumperi câte ceva cu ocazia reducerilor, nu zăbovi prea mult. În plus, dacă titlurile pe care le-am enumerat mai sus nu sunt pentru tine, mai există o promoție de care ar trebui să știi.

Iar partea bună este că ea are loc chiar acum pe Epic Games Store. Printre jocurile reduse serios se numără și Read Dead Redemption 2 (care costă cu 67% mai puțin), FIFA 23 (care este la jumătate de preț) și Star Wars Jedi: Fallen Order (care are un preț redus cu 90%).

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares