Press "Enter" to skip to content

Cities: Skylines 2 a fost anunțat oficial!

Da, ai citit bine titlul. Dacă și tu, la fel ca și mine, ai fost fan împătimit serios al originalului Cities: Skylines, atunci ai motive să te bucuri, pentru că următorul joc din serie tocmai a fost anunțat în cadrul unui eveniment al dezvoltatorului. Nu avem foarte multe detalii despre noua lansare încă, dar știm totuși câteva chestii interesante, așa că hai să le trecem prin revistă.

O informație care apare pe pagina oficială de Steam a Cities: Skylines 2 este faptul că jucătorii vor putea să creeze și să administreze propriul lor oraș fără restricții. Mai mult, se pare că și sistemul de transport în comun va avea parte de niște atenție, lucru bun dacă ții cont că în primul joc acest sistem era destul de rudimentar și greu de optimizat.

În plus, Cities: Skylines 2 se laudă că ar fi cel mai realist și avansat joc city builder, o afirmație grea pe care o vom pune sub semnul întrebării atunci când vom face recenzie acestui titlu. Deși nu avem și o dată oficială de lansare, dezvoltatorii au spus că ne putem aștepta să jucăm Cities: Skylines 2 cândva anul acesta, deci nu mai avem mult de așteptat.

Un lucru interesant pe care l-am remarcat este faptul că Cities: Skylines 2 va fi disponibil doar pe PC și consolele noi, mai exact Xbox Series X/S și Playstation 5. Ăsta e un contrast categoric față de primul joc, care a ieșit mai pe toate platformele, inclusiv pe Nintendo Switch. Poate că noul titlu are ceva funcții grafice avansate cum ar fi ray-tracing sau mai știu eu ce, dar tot mi se pare ciudat că un joc casual cum este acesta nu este adus și pe consolele mai vechi.

Dacă tot ce am scris aici sună bine și vrei să nu ratezi lansarea oficială (când va veni ea), tot ce trebuie să faci este să adaugi Cities: Skylines 2 pe wishlist-ul tău de Steam. Astfel vei primi notificări atunci când există informații noi legate de joc.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares