Press "Enter" to skip to content

Ai șansa să pui mâna pe 72 de jocuri și cărți interesante la un preț foarte bun, totul în timp ce ajuți o cauză nobilă

Cui nu-i plac ofertele masive atunci când vine vorba de jocuri video? Nu cred că am auzit pe nimeni să se plângă că și-a cumpărat nu știu ce titlu cu un discount de 60-70%, deci vreau să vă zic și vouă despre promoția care este în desfășurare chiar în acest moment pe Humble Bundle.

Mai exact, nu mai puțin de 72 de titluri și ebook-uri sunt disponibile în cadrul campaniei menită să ajute Turcia și Siria, cele două țări afectate grav de cutremurele devastatoare care s-au întâmplat acum o lună. Și ca de obicei cu astfel de promoții de la Humble Bundle, gamerii au și ei mult de câștigat de aici.

Mai exact, printre numele mari de pe lista de jocuri disponibile se numără Gotham Knights, un titlu care deși nu s-a bucurat de un succes imens, dacă ești fan Batman trebuie să îl încerci măcar. Ghostrunner este următorul nume mare de pe listă. Acesta joc cu parkour a fost bine primit, atât de gameri cât și de fani, iar scorul de 81/100 pe Metacritic atestă asta.

XCOM 2 este un joc pe care colegul meu Tudor mă bate la cap de ceva vreme să îl încerc, iar cum și acesta este inclus în colecția de jocuri pe care o primești la acest Bundle, cred că o voi și face. Din ce zice el, e foarte bun. În același timp, Euro Truck Simulator 2 este un joc în care am investit ceva ore. E ceva foarte relaxant în a te cutreiera Europa la volanul unui TIR încărcat cu lucruri care mai de care mai fragile și inflamabile :D. Pe lângă titlurile pe care le-am enumerat aici, mai sunt și altele pe listă.

Partea cea mai bună este că 100% din banii pe care tu îi dai atunci când cumperi acest bundle se duc direct la 3 organizații caritabile care lucrează din greu în Turcia și Siria: Direct Relief, International Medical Corps și Salvați Copiii, ceea ce mi se pare foarte tare. Dacă e să ne luăm după pagina oficială, până acum s-au strâns aproape 3 milioane de euro, ceea ce nu e o sumă deloc mică și cu siguranță îi va ajuta pe cei care au fost afectați de cutremure.

Și acum, prețul: puțin peste 28 de euro. Da, ai auzit bine. 72 de jocuri și cărți, care mai de care mai interesante, doar 28 de euro. Sună foarte bine, mai ales că ajuți și o cauză nobilă în proces. Important de menționat este și că oferta se termină pe 8 martie, așa că ar trebui să te grăbești dacă vrei să profiți și tu. Dacă vrei să afli mai multe detalii, poți intra pe pagina oficială Humble Bundle.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares