Press "Enter" to skip to content

Xbox Game Pass este disponibil oficial în Romania

Microsoft a surprins plăcut gamerii din toată lumea atunci când a lansat Xbox Game Pass – un serviciu pe bază de abonament care îți oferă acces la o colecție mare de jocuri pe care le poți accesa pe consolă sau PC. S-a bucurat de un succes enorm în străinătate, însă în România nu a fost disponibil. Asta s-a schimbat însă, iar compania americană a dat drumul la serviciu în alte 40 de țări, printre care ne regăsim și noi. În acest fel abonamentul a ajuns în 86 de țări.

Partea cea mai tare la acest Xbox Game Pass este selecția jocurilor. Spre exemplu, Atomic Heart, jocul care este pe buzele tuturor zilele astea, a fost lansat pe 21 februarie și în aceeași zi era disponibil în colecția de jocuri a celor de la Xbox. Alături de el mai avem Merge & Blade, Soul Hackers 2, F1 22 și Wo Long: Fallen Dynasty. În fiecare lună sunt adăugate și eliminate jocuri, astfel colecția rămâne fresh mereu, iar tu ești cumva forțat să joci un titlu până să fie scos de pe listă.

Jocurile care vor părăsi colecția Xbox Game Pass săptămâna asta sunt Alien: Isolation, Dragon Ball FighterZ, Madden NFL 21 și Octopath Traveler. Mi se pare un sistem foarte fain ăsta, mai ales când ți se implantează în cap întrebarea aia: „Ce să mă mai joc astăzi?” Noul serviciu (pentru România) ar trebui să fie deja disponibil, însă nu se știe sub ce formă vine. Momentan nu avem nicio informație referitoare la xCloud, care face parte din abonamentul Ultimate și nici la schema de prețuri. O să acutalizez acest material pe măsură ce aflu mai multe detalii.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares