Press "Enter" to skip to content

GeForce NOW aduce suport pentru DLSS 3 în două noi jocuri

După cum vă spuneam într-un articol mai vechi, NVIDIA a anunțat la CES 2023 că serviciul de cloud gaming GeForce NOW va upgrada fără costuri suplimentare abonamentele Ultimate de la RTX 3080 la RTX 4080. Performanțe mai bune și suport pentru DLSS 3, totul la aceiași bani, deci nu avem de ce să ne plângem.

Acum, extinderea serverelor RTX 4080 pentru abonamentul Ultimate continuă, fiind aproape gata în zona centrului de date din Londra. În același timp, DLSS 3, disponibil cu abonamentul Ultimate livrează un spor de performanță în HITMAN World of Assassination și Marvel’s Midnight Suns pentru o calitate superioară a imaginii care rivalizează cu rezoluția nativă, totul în cloud.

Tehnologia RTX, NVIDIA DLSS 3 este disponibilă în cloud datorită arhitecturii Ada Lovelace, care accelerează performanța prin generarea de noi cadre între cele randate tradițional, nu doar a pixelilor. Integrarea lui DLSS 3 include și NVIDIA Reflex, care reduce latența sistemului pentru toți utilizatorii de GeForce NOW, făcând jocurile să se simtă mai fluid. Cu suportul pentru DLSS 3 care crește constant, GeForce NOW l-a integrat în câteva dintre cele mai noi jocuri disponibile pentru membri.

HITMAN 3, de la IOI, acum numit HITMAN World of Assassination include conținut din HITMAN 1, HITMAN 2 și HITMAN 3 și poate fi jucat din cloud în 4K cu ray tracing și setări maxime cu suport integrat pentru DLSS 3. Dacă ai abonamentul Ultimate, te vei putea bucura de reflexii și umbre ray-traced în timp ce te joci cu legendarul asasin, Agent 47.

Marvel’s Midnight Suns’ jocul de top de la creatorii XCOM primește și el DLSS 3 odată cu primul update de conținut – The Good, The Bad, and the Undead care îl adaugă pe Deadpool. Membrii Ultimate vor putea să experimenteze aceste jocuri și multe altele în calitate până la 4K 120 fps sau se pot bucura de streaming ultrawide de până la 3840 x 1600 la 120 fps.

Pe lângă toate astea, 5 noi jocuri ajung în catalogul GeForce NOW. Acestea sunt:

  • Watch Dogs: Legion (lansare nouă pe Steam, 26 ianuarie)
  • Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint (lansare nouă pe Steam, 23 iunie)
  • Cygnus Enterprises (Steam)
  • Rain World (Steam)
  • The Eternal Cylinder (Steam)

Mai multe detalii despre GeForce NOW găsești aici.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares