Press "Enter" to skip to content

NVIDIA lansează cinci noi lumi pentru Minecraft cu RTX

NVIDIA a lucrat împreună cu creatori cunoscuți de Minecraft pentru a crea noi lumi pentru Minecraft cu RTX pe Windows 10 Beta, de care gamerii de pretutindeni să se bucure. Aceasta este ce-a de-a doua lansare de experiențe Minecraft, iar cele cinci noi lumi sunt disponibile în Minecraft marketplace astăzi!

Noile experiențe Minecraft includ:

  • Hilltop Lifestyle RTX de PearlescentMoon – De la creatorul lumii Color, Light and Shadow RTX, Hilltop Lifestyle RTX este un spawn de tip survival aflat într-o nouă hartă care utilizează multe dintre conceptele, avansurile și funcționalitățile demonstrate în showcase-urile ei precedente. În această nouă lume, jucătorii vor putea explora minunata insulă Hilltop Lifestyle și vor învăța să trăiască cu ajutorul roadelor pământului într-un sat inspirat din cele italienești.
  • Egg Hunt de Feed The Beast – Undeva în adâncuri, Egg Hunt este un nou mini-joc de sine stătător în care acțiunea se desfășoară într-o peșteră plină de puzzle-uri, capcane, secrete și provocări distractive. Scopul este să găsiți ouăle ascunse pentru a termina cele două moduri de joc în cel mai scurt timp posibil
  • Medieval RTX de Aurelien_Sama – Medieval RTX este un spawn de tip survival care pune în evidență un sat medieval idilic aflat la baza unei ruine antice, unde razele soarelui bat liniștite peste sat. Pe măsură ce vine noaptea, iar umbrele devin mai multe, pericolul așteaptă.
  • The Dark Village RTX de Wyld – The Dark Village RTX este spawn de tip survival aflat într-un sat abandonat care se află într-o pădure deasă, unde figurine ale celor pierduți se află abandonate de mult. Sub acest sat se află tărâmul ororilor ascunse. Jucătorii vor urma questul, vor rezolva puzzle-uri, vor descoperi secrete și vor experimenta umbre ray-traced pentru a vedea daca își pot păstra cumpătul pe măsură ce ziua trece.
  • The Observer RTX de IamSp00n – Clasificat ca o aventură, The Observer RTX este o lume care pornește din adâncuri. Jucătorii explorează împrejurimile, descoperind misterele seifului ascuns în care sunt prinși. Pe drum, aceștia vor descoperi poveștile ținutului pentru a descoperi soarta locuitorilor.

Articol preluat de pe movienews.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares