Press "Enter" to skip to content

Când se lansează Disintegration, noul shooter al creatorului seriei Halo

Publisher-ul Private Division, o divizie a Take-Two Interactive, alături de studioul V1 Interactive, au anunţat că Disintegration, jocul de debut al echipei independente conduse de Marcus Lehto (co-creatorul Halo), va fi lansat pe 16 iunie 2020, în versiuni pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One.

Cei care optează pentru plasarea unei precomenzi pentru Disintegration vor beneficia de conţinut cosmetic bonus disponibil în componenta multiplayer a jocului: Lost Ronin Midnight, un crew skin unic, emote-ul Flex, ataşamentul de Gravycicle, Disintegration Medal şi un banner animat unic pentru fiecare platformă. In acest moment, precomenzile pentru Disintegration sunt disponibile la preţul de 49,99€ pentru Xbox One şi pentru PC, prin intermediul Steam.

Disintegration este un shooter SF, care adaugă gameplay-ului clasic de FPS elemente de tactică în timp real, pentru a oferi o experienţă proaspătă. Într-o lume sfâşiată de foamete şi cu resurse decimate, aflată la un pas de distrugerea completă, omenirea a dezvoltat o soluţie radicală pentru a putea supravieţui. Denumită Integration, acest procedeu presupune transferul conştiinţei umane într-un corp robotic. Rayonne, o grupare militară deosebit de agresivă, încearcă să profite de acest haos şi să-şi consolideze poziţia prin supunerea întregii umanităţi la acest procedeu cândva opţional.

Jucătorii vor intra în pielea lui Romer Shoal, un pilot de Gravcycle deosebit de talentat, care conduce o mică echipă de nelegiuiţi, ce încearcă să ţină piept forţelor Rayonne. Pe parcursul unei campanii single player captivante, jucătorii vor controla un Gravcycle echipat cu arme letale, dar vor da comenzi şi echipei de la sol. Disintegration va abunda de acţiune, explozii şi răsturnări de situaţie, Romer încercând să salveze ultimele rămăşiţe ale umanităţii.

Pe lângă campania single-player, Disintegration include şi o componentă multiplayer de tip PvP, ce cuprinde trei moduri de joc desfăşurate pe şase hărţi. Jucătorii vor putea alege dintre nouă echipe denumite “Crews”, fiecare dintre acestea necesitând o abordare diferită.

Partea de multiplayer include şi o serie de opţiuni cosmetice ce pot fi achiziţionate sau obţinute în cadrul jocului, inclusiv skin-uri de piloţi şi de echipe, obiecte de personalizare pentru Gravcycle şi o varietate de bannere. Echipa a anunţat că va lansa în mod regulat conţinut nou sub forma de sezoane suplimentare.

Disintegration se va lansa, în format digital, pe 16 iunie 2020 pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC, prin intermediul Steam.

Disintegration

DisintegrationDisintegration

DisintegrationDisintegration

DisintegrationDisintegration

DisintegrationDisintegration

DisintegrationDisintegration

Articol preluat de pe go4it.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares