Press "Enter" to skip to content

Gamerii rămân împreună: Peste 150.000 de participanți la Gaming Marathon în 12 ore / Peste 10.000 dolari donați către Fundația pentru SMURD

Gameri din întreaga țară s-au întâlnit pe 25 martie pe cele mai mari platforme online pentru a se juca și a socializa împreună cu cei mai cunoscuți youtuberi de gaming români, demonstrând astfel că, deși stând în casă, fac parte dintr-o comunitate mare, diversă și unită. Pe durata a peste 12 ore, Gaming Marathon, o inițiativă a Bucharest Gaming Week și Nexus Gaming, a strâns pe canalele de Youtube și Twitch ale creatorilor de conținut peste 150.000 de gameri români, depășind astfel cu mult numărul de participanți pe zi al celui mai mare festival de muzică din țară.

Urmând îndemnul inițiativei, #RamanemImpreuna, gamerii au intrat în competiții sau au urmărit stream-urile a 24 de youtuberi români: Mădălin, Imogen, Palash, Andu, Zombilău, Ruxandra JD, Werty, Jaxi, Cancel, Alexa, IceManLucky, Zoozix, Gereveu, Bobospider, Tedereu, Antonia Nuckle, MoonGaming, Krieppen, String, Skaaro, itsgossiplol, AmyClaire, Baabuska și laylow48. Jucătorul de fotbal al Astrei Giurgiu, Denis Alibec, a jucat impreuna cu prietenii sai meciuri de Dota 2 si Counter-Strike: Global Offensive.

Acestia si-au provocat followerii sa li se alature in cele mai populare jocuri video ale momentului: FIFA20, Call of Duty: Warzone, League of Legends, Fortnite, Counter Strike : Global Offensive, Brawl Stars, PUBG, TeamFight Tactics, Clash Royale, Doom Eternal și Resident Evil 7.

Gaming Marathon a avut și o latură caritabilă, gamerii reușind să strângă în aceste ore 10.000 de dolari, sumă care va merge către Fundația pentru SMURD pentru ajutarea sistemului medical în procurarea de echipamente și consumabile foarte necesare în această perioadă.

Articol preluat de pe movienews.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares