Press "Enter" to skip to content

Gamerii GeForce sunt Game Ready pentru Zombie Army: Dead War 4

Cel mai nou Driver GeForce Game Ready livrează suport încă de la lansare pentru Zombie Army: Dead War 4, Apex Legends: Season 4 și Metro Exodus: Sam’s Story și adaugă suport pentru trei noi monitoare de gaming compatibile G-SYNC.

Mai mult conținut cu Ray Tracing pentru Metro Exodus: Sam’s Story

Metro Exodus: Sam’s Story este o expansiune majoră pentru titlul cu renume care beneficiază de Ray Tracing, Metro Exodus. La fel ca în jocul de bază, Ray Tracing și DLSS sunt disponibile, deci vă puteți aștepta la iluminare globală incredibilă cu ajutorul Ray Tracing, dar și la iluminare emisivă, asigurându-le gamerilor cu GeForce RTX o experiență cât mai realistă.

Noile monitoare compatibile G-SYNC

Programul G-SYNC Compatible extinde ecosistemul și are ca scop să ofere consecvență și să educe consumatorii despre ce monitoare entry-level oferă o experiență de refresh rate variabilă.

Cele mai noi monitoare validate sunt ASUS VG259QM, Dell AW2521HF și LG34GN850, oferindu-le gamerilor mai multe opțiuni de alegere atunci când sunt în căutare de un monitor nou de gaming.

În cadrul programului G-SYNC Compatible, NVIDIA lucrează cu producători de echipamente pentru a valida experiența monitoarelor care beneficiază de protocolul AdaptiveSync. Cele care trec mai departe devin G-SYNC Compatible. Pentru o listă completă de monitoare compatibile G-SYNC, accesați acest link.

Îmbunătățiri VRSS și FPS

În driverele anterioare au fost introduse două noi funcționalități pentru NVIDIA Control Panel: Max Frame Rate, pentru optimizarea performanței și consumului de energie și Variable Rate Supersampling (VRSS), o funcție care îmbunătățeste calitatea imaginii pentru jocurile în ralitate virtuală (VR).

Cu noul driver, NVIDIA îmbunătățește aceste două funcționalități pe baza feedback-ului gamerilor. Pentru Max Frame Rate, FPS-ul poate fi acum între 20 și 1.000, iar pentru VRSS puteți activa această opțiune din tab-ul Global, iar astfel o activați automat pentru toate jocurile în care poate fi folosit.

Articol preluat de pe movienews.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares