Press "Enter" to skip to content

Se pare ca Steam va mai gazdui o campanie de reduceri in curand

Daca nu ai apucat sa-ti cumperi jocurile preferate cu ocazia Steam Winter Sale, se pare ca ai noroc, deoarece Valve este din nou gazda unor reduceri interesante. Se pare ca urmatoarea perioada de reduceri coincide cu noul an chinezesc, iar in 2020 Steam sarbatoreste Anul Sobolanului.

Acest lucru a fost confirmat prin intermediul unei imagini postate pe Reddit care anunta ca Steam Lunar New Year Sale va incepe pe data de 23 Ianuarie, iar campania va dura cinci zile, perioada care include si ziua de anul nou in China, sarbatoare care are loc pe data de 25 Ianuarie. Nu se stie ce jocuri vor fi reduse si cat de mult, dar daca este sa ne raportam la anul trecut, Steam va oferi reduceri bunicele la titluri populare.

Steam Lunar Sale 2020
Fotografia postata pe Reddit de ceea ce pare a fi un dezvoltator de jocuri care colaboreaza cu Steam

Din mesajul de mai sus, se pare ca Steam anunta din timp dezvoltatorii cu care colaboreaza pentru a aplica anumite reduceri, insa exista si anumite limitari, precum cele 30 de zile de la lansare, in care un joc nu poate fi inclus in niciun fel de oferta de discount, fie ele si evenimente sezoniere, precum Lunar Sale. Tot in mesaj vedem si ca aceasta campanie se va incheia pe data de 27 Ianuarie, astfel, fericiti fie cei care primesc salariul la sfarsit de luna, caci ale lor vor fi jocurile ieftine de la Valve 🙂

PCGamesN

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares