Press "Enter" to skip to content

CD Projekt și creatorul lui The Witcher s-au împăcat

Zilele trecute a sosit pe Netflix serialul The Witcher, o adaptare a cărților lui Andrzej Sapkowski. Reacția până acum a fost foarte pozitivă și garantat va ridica interesul și mai multor oameni pentru a explora lumea aceasta, poate într-un mediu virtual. Adică, n-ar fi bine dacă ar mai sosi un joc The Witcher care să profite de pe urma succesului acestui serial?

Eh, jocul este confirmat de vreo 3 ani, dar acum este și mai confirmat, pentru că CD Projekt și Andrzej Sapkowski au semnat un nou acord pentru licențiere. Anterior, autorul a dat în judecată studioul din cauza unei neînțelegeri despre modul în care drepturile au fost licențiate. Mai exact, Sapkowski nu a înțeles ce i-a putut trece prin cap cu un deceniu în urmă când nu a acceptat să ia o cotă parte din profitul generat de jocuri, optând pentru ce bani aveau atunci cei de a CD Projekt să îi dea.

Noul acord acoperă jocuri video, benzi desenate, jocuri de societate și diverse alte obiecte comerciale asociate. Așa că pe termen scurt vă puteți aștepta să vedeți mai multe statui cu Geralt și gașca de la magazinul celor de la CD Projekt. Pe termen lung, acel The Witcher 4 pe care acționarii îi obligă să îl producă.  Un joc ce nu îl va avea pe Geralt în rolul principal, din moment ce povestea lui s-a încheiat. Poate Ciri, poate vreun alt witcher, erau o grămadă oricum.

Și când va sosi? Nu știu. Dar dacă vreți o speculație bazată pe divinare, aproximativ 2023. Aș fi zis 2022, pentru că serialul e destul de „fierbinte” dar nu cred că lucrează la el de suficient de mult timp pentru a fi gata așa devreme.

[Eurogamer]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares