Press "Enter" to skip to content

Zynga are probleme de securitate

Mai țineți minte Zynga? Cu vreo 5-6 ani în urmă nu trecea zi fără ca această companie să face ceva care să ajungă în presă. Dar din moment ce Facebook nu prea mai este platforma de jocuri din zilele sale de glorie, iar Farmville a fost înlocuit de vreun milion de aplicații de mobil, compania a intrat într-un con de umbră.

Eh, acum reintră în centrul atenției. Și nu pentru că ar fi făcut cea bun, ci pentru că a pățit ceva neplăcut. Sau, mai exact, cei care încă le mai joacă titlurile au pățit ceva neplăcut. Prin luna septembrie, compania anunța că a fost o problemă de securitate ce ar fi putut să ducă la divulgarea datelor câtorva jucători de „Draw Something With Your Friends”… știu, nu e un joc foarte popular, cel puțin pe la noi, așa că probabil nu erau afectați prea mulți oameni.

Eh, Have I Been Pawned a publicat numere reale ale utilizatorilor afectați, și este de aproximativ 170 de milioane de oameni. Parolele, e-mail-urile și numele de utilizatori ale acestor persoane au fost divulgate, din fericire într-o formă codificată. Așa că dacă ați fost afectat, ar fi bine să vă schimbați acea parolă, în cazul în care o mai folosiți pe undeva. De asemenea, Nexus Mods a fost spart iar, așa că ar trebui să dați o tură și pe acolo.

Nu că mai contează acum prea mult. Mai țineți minte când miliarde de conturi de Yahoo au fost compromise, iar conducerea a refuzat să spună asta publicului pentru a spori șansele de a fi cumpărați la un preț mai bun de o companie mai mare? Mai țineți minte cum tot ce au pățit cei de la conducere a fost să li se dea zeci de milioane de dolari și să fie lăsați să plece unde vor, fără consecințe? Eh, acum vă amintiți.

[The Verge]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares