Press "Enter" to skip to content

Se schimbă conducerea la Rainbow Six Siege

Ubisoft anunță o schimbare importantă pentru Rainbow Six Siege. Nu, nu îl vor introduce permanent pe Mister Bear. Echipa care s-a aflat de la început la conducerea proiectului și-a anunțat retragerea.

Această echipă este formată din indivizi precum directorul de brand, directorul creativ, și presupun cei care tot îi scoteau sârma ghimpată lui Kaid. Vor fi înlocuiți de oameni ce lucrează și ei la joc de ceva vreme, dar care până acum au ocupat alte poziții. Spre exemplu, au lucrat și la For Honor… ceea ce cu siguranță este un semn bun?

Rainbow Six Siege este descris acum ca fiind mai mult decât viziunea echipei care a început să lucreze la el cu atât de mulți ani în urmă, transformându-se în ceva mai mare, mai grandios, iar comunitatea pare a fi de vină pentru asta.

Sub noua echipă, Rainbow Six Siege va fi extins, „cu conținut ce va afecta întreaga comunitate și fiecare jucător în parte”, în detrimentul „conținutului exclusiv”.  Nu știu exact la ce se referă prin asta, din moment ce după o săptămână de la lansarea unei noi operațiuni nu există conținut exclusiv în joc. Deși, poate se referă la modul competitiv, ce continuă să fie o plictiseală iritantă, dar pe el se concentrează o mare parte din efortul echipei.

Nu este clar ce fel de schimbări vom vedea în joc pe viitor. Poate vor găsi un mod de a-l face pe Tachanka mai popular. Poate vor repara problema cu scuturi. Poate vor adăuga modul cu ostatec la meciurile competitive pentru a nu mai fi atât de plictisitoare. Poate Mister Bear va reveni. Poate îi vor da înapoi lui IQ grenadele sale. Poate vor implementa un marketplace pentru skin-uri ca să aibă mafia rusească unde să spele bani acum că Valve s-a săturat să mai profite de pe urma lor.

Pe moment, tot ce primim este un soi de anime pentru noua operațiune. Ah, da, era să uit, vor să adauge mai multă poveste în joc.

[The Verge]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares