Press "Enter" to skip to content

Warcraft 3 Reforged are o dată de lansare nouă

Warcraft 3 Reforged trebuia să își facă apariția până la sfârșitul acestui an. Știu unii oameni care și-au rezervat sărbătorile pentru a se putea aventura iarăși prin Azeroth, în detrimentul petrecerii timpului cu cei dragi. Eh, ghinionul lor, pentru că jocul nu va mai sosi anul acesta.

Blizzard anunță că Warcraft 3 nu va mai sosi în 2019, și tocmai în 2020. Din fericire, nu prea târziu în 2020, ci pe 28 ianuarie 2020. Dacă vreți să știți exact ora la care va fi lansat, compania chiar a creat această imagine menită să elucideze misterul:

Warcraft 3 Reforged este un update considerabil al jocului ancestral. Nu doar în ceea ce privește prezentarea sa generală, dar și la partea de conținut. Din moment ce povestea seriei se contorsionează pe zi ce trece mai ceva ca o rățușcă de cauciuc într-un malaxor, anumite elemente nu mai sunt în conformitate cu „realitatea”. Diverse expansion-uri de World of Warcraft și cărți au tot modificate detaliile, iar anumite personaje au devenit între timp ceva mai importante, așa că Warcraft 3 Reforged va beneficia de câteva modificări pentru a se încadra în noua direcție.

[DSO Gaming]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares