Press "Enter" to skip to content

Garry’s Mod este gratuit pentru o perioadă limitată

Cu 15 ani în urmă s-a ivit o creație ciudată numită Garry’s Mod. O modificare a lui Half-Life 2 ce permitea jucătorului să ia la mână diversele componente ale motorului și resursele create de Valve, pentru a crea ce le trece prin minte.

Asta a dus la numeroase chestii amuzante, plus o sumedenie de cretinități ce au fost, desigur, foarte populare pe internet. Garry’s Mod s-a transformat, cu timpul, din mod în joc de sine stătător, iar acum este gratuit. Pentru a sărbători acești 15 ani, studioul Facepunch a organizat o mică promoție pe Steam, la care puteți obține la preț redus toate jocurile sale. Excepția este Garry’s Mod, ce este complet gratuit.

Jocul poate fi al vostru, pentru o perioadă limitată. Nu va rămâne atașat de cont după ce expiră promoția. Așa că vă puteți distra și voi încercând să faceți propriul web-comic în GM, de parcă ar fi 2006, sau bucurându-vă de numeroasele sale moduri de multiplayer.

Edit: Varianta inițială a acestui articol susținea că jocul rămâne permanent al vostru. A fost o eroare provocată de neatenție și faptul că cine naiba face un joc vechi de 15 ani gratuit pentru 24 de ore, fără să îl lase permanent gratuit celor care pun mâna pe el?

[Steam]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares