Press "Enter" to skip to content

PUBG primește un prolog

PlayerUnknown’s Battlegrounds poate că nu mai este în vârful clasamentelor de popularitate, cum era în vremurile sale de glorie, dar tot ocupă a treia poziție de pe podiumul zilnic ope Steam. Pe parcursul existenței sale, s-ar putea spune că a strânsă o căruță de bani. O căruță de platină și diamante de bani.

Și ce a făcut PUBG Corp/Bluehole cu acea căruță de bani? Eh, în primă fază a dat în judecată pe oricine făcea jocuri similare, declarându-se stăpâni asupra tigăii ca armă. Dar acum că toată lumea copiază Fortnite ce va mai face cu toți acei bani? Experimente!

Astfel avem parte de Prologue. Ce este acest prolog? Nu știu. Când va sosi? Habar nu am. De ce vă spun atunci despre el? Pentru că probabil va fi interesant pentru cineva. De această experiență, ce nici măcar nu va fi un FPS, se ocupă chiar Playerunknown în sine, Brendan Greene. Puteți vedea mai jos o mostră din acest nou joc.

Tot ce pot să vă spun concret este că acest Prologue este un mod prin care studioul vrea să exploreze câteva concepte noi în ceea ce privește gameplay-ul și tehnologia. Noi pentru PUBG, nu cred că va trebui să vă așteptați să reinventeze roata.

[PCGamesN]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares