Press "Enter" to skip to content

MTG devine MMO… iar

Ne aflăm la sfârșit de an. Știți ce înseamnă asta? Toată lumea a plecat acasă din industria jocurilor, dar măcar ne-au lăsat cu o grămadă de anunțuri de la The Game Awards despre care nu am apucat să vorbim săptămâna trecută.

Unul dintre ele este anunțul unui nou joc Magic The Gathering. Însă nu unul făcut de creatorii lui Carmageddon pentru a putea rămâne în funcțiune până ce vor reuși să scoată ceva la fel de trăsnet cum era seria pe vremuri. Avem parte de un MMO, de Magic Legends.

Știți ce veți spune: „Stai puțin. Nu am cumva o amintire vagă despre un alt MMO Magic The Gathering de acum ceva vreme, la care controlai unitățile în lupte pe ture, și cumva un uriaș nu putea să atace o Sera Angel în zbor, deși reprezentarea grafică ar fi sugerat că putea?”.

Eh, ăla era MTG Tactics, e dus de mult. Așa că probabil ați spune: „Deci, e ăla anunțat de Cryptic în 2017 despre care aveam impresia că a fost anulat, din moment ce nu s-a mai auzit nimic despre el? Mai sunt Cryptic în funcțiune? N-au fost cumpărați și devorați de vreo companie mai mare?”

Bingo! La partea cu jocul, adică. Magic Legends este creat de omuleții responsabili pentru Champions Online și vă permite să luați rolul unui mărit Planeswalker.

Puteți vedea mai sus un trailer ce sugerează destul de incert ce fel va arăta jocul. Sincer, nu prea spune nimic, din moment ce așa arată și un trailer pentru jocurile de cărți. Totuși, vă puteți înscrie acum la un inevitabil beta test al jocului dacă veți vizita pagina oficială.

Un MMO MTG ar avea destul de mult potențial, atât timp cât este tratat cum trebuie, și nu devine doar o succesiune de misiuni cu „adună 10 cozi de șoarece, o tu, mărit Planeswalker, și îți dau 3 galbeni și un obiect verde”. MTG se întinde prin lumi minunate ce urlă să fie redate într-un joc efectiv, iar povestea sa… ugh.. ceva cu Uzra… era la un moment și un fel de dragon. Bine, la poveste habar nu am ce ar putea aduce, sincer, nu am mai jucat serios un MTG de la Shandalar. Nu de alta, dar era singurul joc MTG bun.

Data de lansare pentru Magic Legends nu a fost anunțată.

[PC Gamer]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares