Press "Enter" to skip to content

Gothic primește un remake pe care îl poți juca acum

Prieteni, frați, surori, inamici, oricine ați fi, de oriunde citiți asta, am să vă spun o veste importantă. Gothic, unul dintre cele mai bune jocuri făcute vreodată, primește un remake.

THQ Nordic anunță că studioul său din Barcelona lucrează în acest moment la un Gothic Remake. Dar din moment ce este un joc sacru pentru mulți, iar maltratarea sa ar fi rapid urmată de o revoltă ce va duce la distrugerea pe veci a THQ Nordic, dezvoltarea sa va continua doar cu acordul comunității.

Dar pentru ca lumea să știe exact despre ce este vorba, THQ Nordic a lansat pe Steam un Playable Teaser al acestui remake. Acesta va fi deja în biblioteca voastră de jocuri dacă dețineți cumva un joc marca Piranha Games. Intenția este cea de a cere părerea jucătorilor seriei/speciei, nu a masei amorfe de gameri de tot felul.

Acest Playable Teaser este un prototip. Unul cu o grafică ce arată mai groaznic decât Gothic 1 și cu voci ce au fost înregistrate de programatori, și ca urmare sună teribil. Părțile esențiale sunt gameplay-ul, designul lumii și astfel de lucruri ce trebuiesc definite din timp.

Știu, faptul că nu este făcut de Piranha Bytes este o dezamăgire, iar noul studiou cu siguranță va încerca să schimbe ceva ce mergea de minune în original. Dar cu acest Playable Teaser măcar feedback-ul poate începe înainte ca ceva important să fie stricat.

[THQ Nordic]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares