Press "Enter" to skip to content

Dungeons and Dragons revine în forță

Zilele trecute, la The Game Awards, a fost dezvăluit un nou joc Dark Alliance. Nu cu vreun „Baldur’s Gate” ca prefix, dar tot un joc D&D în toată regula, având în rolurile principale personaje celebre, precum Drizzt. Însă nu este singurul joc Dungeons and Dragons aflat acum în dezvoltare.

Conform unei declarații a lui Chris Cocks, președinte a Wizards of the Coast, sunt în lucru în acest moment 7 sa chiar 8 jocuri ce se folosesc de licența Dungeons And Dragons. Unul dintre ele este, fără dubiu, Baldur’s Gate 3-ul celor de la Larian, lăsând identitatea celorlalte un mister.

Ce formă ar putea lua oare acest jocuri? Am putea vedea cumva o revenire a seriei Eye of the Beholder? Ne-am putea aventura iarăși prin Ravenloft? Mai știți când Take Two a lansat un joc de lupte Dungeons and Dragons? Și nu, nu mă refer la acel Shadow over Mystara făcut de Capcom, ci la jocul de lupte în arenă.

Jocurile noi bazate pe Dungeons and Dragons vor fi lansate în viitorul apropiat. Dacă avem noroc, nu vor fi anulate treptat pe parcursul următorilor ani, iar rezultatele finale vor fi ceva mai D&D și mai puțin orice ar fi Neverwinter. Da, știu, poveste, apare Minsc, dar nu prea are tangență cu esența jocului.

[PC Gamer]

 

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares