Press "Enter" to skip to content

Xbox Series X a fost anunțat

În cadrul evenimentului The Game Awards, Microsoft a prezentat în sfârșit forma finală și numele final al noii generații de console Xbox. Nu se va mai numi Scarlett, ci Xbox Series X.

Anunțul consolei a fost acompaniat de un trailer ce îi dezvăluie forma adevărată. Simplu spus, este un turn.

Ați putea să confundați consola cu unul din acele sisteme office compacte, sau cu acel monolit din 2001.

Microsoft a mai anunțat că toate studiourile sale lucrează în acest moment la exclusivități pentru Xbox Series X, ceea ce înseamnă că vom avea parte de un număr destul de mare de jocuri pentru această platformă. Bine, nu doar pentru această platformă, din moment ce jocurile probabil vor ajunge și pe Windows. Spun probabil, pentru că până acum Microsoft tot avea tendința să îmbrățișeze iarăși PC-ul la sfârșitul vieții unei console, doar ca să îl scape într-o prăpastie când este lansată generația nouă. Poate de această dată nu se va mai întâmpla.

Unul din primele jocuri ale platformei deja a fost anunțat, sub forma lui Senua’s Saga: Hellblade 2, dezvoltat de studioul Ninja Theory.

Consola va fi disponibilă în apropierea sărbătorilor de iarnă, din anul 2020, așa că mai avea mult de așteptat și mai sunt multe de văzut despre performanța sa efectivă, hardware-ul, trăsăturile sale speciale și cât va dura până când primește un Kinect.

Desigur, mai rămâne o dilemă. Oare pun intenționat aceste nume, doar pentru prescurtări? Am avut Xbone, am avut XOX, iar acum avem XSX. Ce urmează?

[PC Gamer]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares