Press "Enter" to skip to content

Primele detalii despre jocul Fast & Furious creat de Slightly Mad Studios

Bandai Namco a lansat un gameplay trailer pentru noul joc Fast & Furious la care lucreaza in prezent cei de la Slightly Mad Studios. Jocul se numeste Fast & Furious Crossroads si promite sa fie un joc de curse plin de actiune care va fi lansat pe PC in Mai 2020.

Jocul ofera o poveste autentica presarata cu eroi, gadgeturi, masini si actiune cinematica non-stop. Fast & Furious Crossroads va oferi un gameplay care iti va face inima sa bata mai tare, atat in campania single-player, dar si intr-un mod multiplayer care urmeaza sa fie anuntat in curand. Povestea jocului te arunca in universul Fast & Furious alaturi de Vin Diesel, Michelle Rodriguez si Tyrese Gibson in rolurile emblematice de Dom, Letty si Roman, intr-o aventura plina de actiune prin mai multe locatii ale lumii. Acestei liste de actori familiari ai seriei, i se alatura si Sonequa Martin-Green (STAR TREK: Discovery, The Walking Dead) si Asia Kate Dillon (BILLIONS, John Wick: Chapter 3 – Parabellum). Jucatorii vor strabate tinuturi exotice si vor descoperi lumea spionajului tactic, in timp ce vor da jafuri in mare viteza si vor incerca sa opreasca o noua amenintare.

Fast & Furious ramane una dintre cele mai iubite francize din toate timpurile si continua sa inoveze in moduri extraordinare. Crossroads este o experienta autentica ce respecta seria, amplificand elementele semnatura pe care fanii le iubesc – o distributie plina de vedete, povesti cu o miza mare in joc, actiune nebuneasca, legaturi de familie stranse si desigur, masini rapide.

Jim Molinets, SVP of Production, Universal Games and Digital Platforms

Despre un nou joc din aceasta franciza am vorbit si in trecut, atunci cand am anuntat faptul ca cei de la Codemasters au cumparat studioul Slightly Mad pentru a crea cea mai mare forta pe piata jocurilor de curse, iar de atunci pana acum, deja avem si un trailer si mai multe detalii despre noul joc pe care il vor dezvolta. Sunt curios cum se va simti trecerea de la simulatoare serioase de curse, la un arcade cu poveste de Hollywood.

DSOGaming

Tags

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares