Press "Enter" to skip to content

The Escapists devine The Survivalists

Știți cum acum câțiva ani era acea manie a jocurilor de supraviețuire? Bine, încă mai este parțial, dar că acum are și Battle Royale băgată pe undeva pe acolo. Eh, Team17 anunță un joc ce este doar despre „survival”, menit ca un soi de continuare pentru The Escapists, numit The Survivalists.

Jocul are un iz puternic de Don’t Starve, dar cu o serie de diferențe notabile. Bine, cu o diferență notabilă. The Escapists vine cu o propunere ce chiar sună de parcă ar putea să facă acest gen suportabil pentru cei care urăsc să adune manual fiecare piatră, fiecare scândură și fiecare moluscă. În loc să faci tu asta, poți antrena o armată de maimuțe să facă asta pentru tine.

Simpla idee că nu trebuie să petreci zile întregi culegând resursele necesare pentru a clădi o jumătate dintr-un perete al unei cocioabe pe care o vei înlocui oricum peste câteva ore chiar îl face să sune de-a dreptul suportabil.

Pe lângă crafting și scormonit după banane pentru maimuțe veți mai avea de explorat o insulă misterioasă, veți avea misiuni de îndeplinit și va trebui să caftiți în bătaie localnicii, jocul fiind făcut de britanici.

The Survivalists va fi lansat anul trecut pentru PC și console.

[Eurogamer]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares