Press "Enter" to skip to content

Petroglyph face un succesor pentru C&C Renegade

Mai țineți minte C&C Renegade? A fost lansat în vremea în care transformarea unui RTS într-un FPS era ceva ce se putea întâmpla, fiindcă încă mai existau RTS-uri. Iar un experiment grandios din acea eră era tocmai Renegade. Un joc ce nu doar că transforma Command and Conquer într-un FPS, dar încă te mai lăsa să joc RTS-ul în contextul său.

Eh, vremurile a trecut, EA a încercat să facă un alt FPS C&C și a renunțat la el. Iar acum, creatorii lui C&C încearcă să facă și ei același lucru. Petroglyph anunță Earthbreakers. Nu este un Command and Conquer, deși studioul lucrează acum la remasterizarea seriei, dar încearcă să reînvie spiritul de renegat al FPS/RTS-ului de altă dată.

Earthbreakers este doar un joc de multiplayer, din păcate, cu un stil grafic ce se aseamănă mai mult cu 8Bit Armies decât cu C&C, dar cu aceleași elemente de FPS/RTS cunoscute din modul de multiplayer al „clasicului” Renegade. Veți avea la dispoziție 12 tipuri de infanterie, 11 structuri, 6 vehicule și hărți ce pot acomoda până la 64 de jucători. Veți avea parte până și de super-arme, așa că distracția este garantată pentru cei care duc dorul furișatului cu Ion Cannon Beacon până în baza inamică. Până și resursa principală este tot un mineral potențial toxic, așa că fanii seriei C&C probabil se vor simți ca acasă.

Jocul va fi disponibil anul viitor, pe Steam.

[PC Gamer]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares