Press "Enter" to skip to content

Earthbreakers, un urmaş spiritual pentru Command & Conquer: Renegade

Petroglyph Games, studio format din foşti membri ai echipei de la Westwood Studios (autorii seriei Command & Conquer) ce lucrează în acest moment şi la ediţiile remasterizate ale jocurilor Command & Conquer şi C&C: Red Alert, pregăteşte o nouă surpriză pentru fanii titlurilor de strategie în timp real. Este vorba despre Earthbreakers, un hibrid de first person shooter cu strategie, ce aminteşte foarte mult de un alt titlu de la Westwood Studios: Command & Conquer: Renegade.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1573472290237-0’); });

De această dată însă, Earthbreakers se concentrează pe lupta dintre două echipe, în care jucătorii vor avea ocazia de a intra în pielea trupelor de infanterie, de a construi baze şi vehicule, de a proteja propriile harvestere ce colectează resurse şi, bineînţeles, de a ataca şi distruge baza inamică.

Evident, se vor putea construi clădiri noi, ce vor îndeplini diferite funcţii şi vor debloca noi clase de infanterie şi vehicule, dar şi upgrade-uri pentru cele deja existente. În total, cei de la Petroglyph Games promit 12 clase de trupe de infanterie, pornind de soldaţi şi sfârşind cu eroi de elită, 11 clădiri, şase vehicule pilotabile (inclusiv tancuri grele!), posibilitatea de a-ţi ataca inamicul folosind super-arme cu ajutorul sateliţilor plasaţi pe orbită, hărţi numeroase, 32 de jucători pentru fiecare echipă, precum şi suport pentru meciuri single player desfăşurate cu ajutorul boţilor controlaţi de AI.

Earthbreakers este aşteptat în 2020 pentru PC, jocul urmând să fie lansat prin Steam.

Earthbreakers

EarthbreakersEarthbreakers

EarthbreakersEarthbreakers

EarthbreakersEarthbreakers

EarthbreakersEarthbreakers

Articol preluat de pe go4it.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares