Press "Enter" to skip to content

EA Sports introduce în FIFA 20 un echipament care celebrează Ziua Națională a României

/* custom css */
.td_uid_35_5de51ca66bf8a_rand.td-a-rec-img {
text-align: left;
}
.td_uid_35_5de51ca66bf8a_rand.td-a-rec-img img {
margin: 0 auto 0 0;
}

EA Sports celebrează Ziua Națională a României în FIFA 20 prin introducerea unui echipament creat special pentru această ocazie, de către stilistul român Ovidiu Buta.

Echipamentul este disponibil în FIFA 20 Ultimate Team timp de trei zile, până pe 4 decembrie, ora 20:00. Jucătorii din întreaga lume pot obține echipamentul prin realizarea unui Squad Building Challenge în cel mai popular mod de joc din FIFA 20.

Electronic Arts România este una dintre cele mai mari companii de tehnologie care operează în România și unul dintre cele două studiouri la nivel global unde este dezvoltată franciza FIFA, alături de studioul EA Vancouver din Canada. EA România este prezentă local din 2006, perioadă în care a dezvoltat mai multe titluri de mare success, precum FIFA, Need for Speed, UFC și NBA. Echipa multidisciplinară de români care contribuie la dezvoltarea unora dintre cele mai populare jocuri video din lume cuprinde peste 1.500 oameni cu roluri diverse, precum producători, ingineri de software, designeri, manageri de proiect, animatori, artiști grafici, experți UX, analiști QA și multe altele.

Articol preluat de pe movienews.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares