Press "Enter" to skip to content

Cand nu sunt ocupati cu treburile sfinte, preotii se joaca Minecraft

In luna Septembrie, Parintele Robert Ballecer, care a fost un fost blogger de tehnologie si gazda The Week in Tech, precum si preot catolic, si-a rugat cei 23 de mii de urmaritori de pe Twitter care joc ar fi potrivit pentru a avea cateva servere la Vatican. Avand de ales dintre Minecraft, RUST, Ark si Team Fortress 2, 64% dintre voturi au mers catre clasicul joc de crafting. Asadar, Vatican gazduieste acum nu doar pe Papa, ci si propriul server de Minecraft.

Ideea este de a crea un loc pentru „jucatorii care isi doresc o comunitate mai putin toxica” iar intr-un interviu acordat publicatiei Rome Reports, Ballecer a spus ca:

Poti invita aici oameni care isi doresc sa fie creativi si nu agreeaza comportamentul toxic, pentru a crea un mediu in care oamenii se pot exprima liber si sa cladeasca relatii. Iar partea de relationare este cea mai importanta. Acesta este scopul principal al acestui server.

Serverul de Minecraft de la Vatican este oficial deschis, iar daca doresti sa intrii nu trebuie sa faci nimic special, nici macar o rugaciune, ci doar sa iti setezi clientul de Minecraft sa se conecteze la minecraft.digitaljesuit.com.

PCGamer

Tags

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares