Press "Enter" to skip to content

Euro Truck Simulator 2 te poarta pe plaiurile mioritice cu noul DLC

Stim inca de prin luna mai ca Euro Truck Simulator 2 urma sa primeasca DLC-ul Road to the Black Sea, dar acum aflam cat de aproape suntem de fapt de aceasta lansare. Dezvoltatorul SCS Software a anuntat ca 5 Decembrie este data in care jucatorii vor putea cutreiera Romania, Bulgaria si Turcia in goana dupa marfa. Pentur a comemora aceasta lansare, avem parte si despre un trailer, care ne arata cateva peisaje familiare, precum Castelul Bran si alte constructii pe care orice roman „cum se cuvine” le va recunoaste instant.

Nu cred ca sunt singurul care spune asta, dar modul in care trailerul prezinta frumusetea tarilor din Europa de Est, reuseste sa imi dea o senzatie foarte placuta si ma face sa vreau sa-i dau o sansa acestui joc cu care nu am cochetat pana acum. Pana si muzica se simte familiara, cu acorduri lautaresti pe care le vei recunoaste foarte rapid si care se imbina perfect cu peisajul.

Revenind la subiect: Road to the Black Sea va adauga numai bine de 10.000 de kilometri de drumuri pe care sa poti conduce, de-a lungul a trei tari (Romania, Bulgaria, Turcia) cu 20 de orase importante (printre care Istanbul, Bucuresti si Sofia) si numeroase asezari mai mici, orasele si puncte de interes faimoase. Masinile, trenurile si tramvaiele specifice zonei vor fi acompaniate de carute trase de cai in zonele rurale. Alaturi de aceasta aditie fabuloasa, vom avea parte de 11 companii noi, docuri si industrii cu care poti colabora, calatorii cu bacul peste Dunare si cateva achievement-uri pe care le poti colecta in zona Marii Negre.

In ciuda lansarii, pagina de Steam a Road to the Black Sea nu a fost actualizata inca si nu avem pretul, dar luand in considerare lansarile precedente ne putem astepta la un pret intre 20 si 25 de dolari. Cu siguranta vom afla si acest detaliu in curand, dar pana atunci, haideti sa ne relaxam si sa mai urmarim inca o data trailer-ul acesta superb.

PCGamer

Tags

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares