Press "Enter" to skip to content

Codemasters a cumparat echipa din spatele seriei Project Cars

Codemasters, creatorul si publisher-ul seriilor Dirt, Grid si F1, a anuntat achizitia echipei Slightly Mad Studios, dezvoltatorul francizei Project CARS. Infiintat in 2009, Slightly Mad Studios a lucrat alaturi de EA la Need for Speed Shift si Shift 2 Unleashed (plus Test Drive: Ferrari Racing Legends pentru Rombax Games) inainte de a investi tot bugetul in dezvoltarea lui Project CARS si a sequel-ului sau, care au fost lansate in parteneriat cu Bandai Namco.

Suntem incantati sa aducem un dezvoltator de jocuri racing atat de talentat in familia Codemasters, iar asta alcatuieste o forta globala cand vine vorba de dezvoltarea de jocuri racing. Impartasim aceleasi pasiuni si viziuni, iar noul nostru parteneriat ne va ajuta sa crestem si mai rapid. Cu si mai multe servicii de streaming pe piata si cu noua generatie de console care urmeaza sa apara in 2020, este momentul perfect pentru Codemasters sa treaca la urmatorul nivel.

Frank Sagnier, CEO Codemasters

Aceasta achizitie extinde si mai mult portofoliul de produse detinute de Codemasters, care de acum inainte va include atat Project CARS, cat si „un titlu neanuntat cu aspiratii de blockbuster Hollywoodian”. Nu se stie cand vom avea informatii despre cel din urma, dar in Septembrie 2017, CEO-ul studioului spunea ca Slightly Mad Studios lucreaza la un proiect legat de Fast & Furious.

Doar ganditi-va la ceea ce face Need for Speed si ce film de la Hollywood incearca sa copieze. Cu asta in minte, va pot spune ca avem un contract pe sase ani cu o companie mare de la Hollywood pentru a crea jocuri care vor bate orice incearca Need for Speed in acest moment.

Ian Bell, CEO Slightly Mad Studios

De asemenea, Ian Bell a avut cateva lucruri de spus si despre parteneriatul cu Codemasters care pare sa fie foarte benefic pentru ambele companii, intrucat vorbim despre doua studiouri foarte talentate care au reusit sa lanseze unele dintre cele mai bune jocuri racing din ultimii zece ani.

Portofoliile noastre combinate vor starni invidia acestei industrii, iar noul parteneriat ne va permite sa invatam unii de la ceilalti, sa impartim resurse si sa ne folosim de avantajele platformelor si tehnologiei ce urmeaza sa apara. Echipa mea se va alatura celor de la Codemasters si abia asteptam sa cream o relatie bazata pe creativitate, pasiune si dorinta de a crea experiente noi de racing care vor reusi sa multumeasca ambele noastre comunitati.

IGN

Tags

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares