Press "Enter" to skip to content

CD Projekt RED nu se teme de lansarea lui Half-Life: Alyx

Cyberpunk 2077 urmeaza sa apara in data de 16 Aprilie 2020, in timp ce Half-Life: Alyx va fi lansat undeva in luna Martie. Intr-un raport fiscal recent, Michal Andrzej Nowakowski, Senior VP al CD Projekt RED, a fost intrebat daca lansarea lui Half-Life: Alyx in ingrijoreaza, fiind o lansare foarte anticipata care ar putea distrage atentia gamerilor de la Cyberpunk 2077.

Acesta a raspuns spunand ca jocurile VR detin o parte foare, foarte mica din piata. Un lucru care este de altfel corect, intrucat conform Steam Hardware & Software Survey din luna Octombrie 2019, doar putin peste 1% dintre utilizatorii platformei folosesc si o casca VR.

VR-ul ramane o zona foarte nisata a pietei si este foarte, foarte mica. Aceasta nisa este extrem, extrem si as mai putea adauga inca de cateva ori acest cuvant, mica.

Michal Andrzej Nowakowski, CD Projekt RED

Personal, nici eu nu cred ca Half-Life: Alyx va afecta vanzarile lui Cyberpunk 2077 si merg mai departe in crezul meu, deoarece nu sunt de parere ca acest spin-off VR al unei serii care parea de mult abandonata, aduce vreun plus fanilor acestui joc. In asteptarea lui Half-Life 3 sau a celui de-al treilea episod din Half-Life 2, sa lansezi un joc pe care mai putin de 1% din fani il vor putea juca nu este o miscare tocmai inteligenta. Din pacate, Half-Life: Alyx va fi o achizitie foarte scumpa pentru cei care un au deja o casca VR si sunt interesati doar de acest titlu.

DSOGaming

Tags

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares