Press "Enter" to skip to content

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, la preţ redus în magazinele din România

După reacţia nu atât de călduroasă la adresa lansării recentului Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, Ubisoft a promis că se va concentra pe îmbunătăţirea experienţei de joc din acest titlu, o serie de update-uri urmând să fie lansate în acest sens. Primele dintre acestea au fost lansate deja, urmând ca noi astfel de patch-uri sa fie disponibile în viitorul apropiat.

Tocmai pentru a evidenţia îmbunătăţirile primite de Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint în ultima vreme, jocul este acum disponibil, în magazinele de profil din România, la preţuri ale căror reduceri pot depăşi 50%. Promoţiile sunt valabile pentru toate ediţiile fizice ale jocului, indiferent de platformă, până la data de 1 decembrie 2019 (inclusiv).

La dezvoltarea jocului Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint a lucrat şi o echipă formată din peste 200 de specialişti din cadrul studioului Ubisoft Bucureşti. Aceştia au contribuit, printre multe altele, la crearea lumii de joc, a misiunilor, a armelor, la modul multiplayer PvP Ghost War, dar şi la adaptarea integrală a jocului pe consola PlayStation 4.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint este disponibil acum în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Articol preluat de pe go4it.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares