Press "Enter" to skip to content

Half-Life: Alyx a fost dezvăluit

Valve a dezvăluit în mod oficial următorul joc din seria Half-Life, intitulat Alyx. Conform promisiunii de zilele trecute, va fi un joc realizat exclusiv pentru VR, și va fi disponibil din luna martie.

Half-Life: Alyx vă permite să intrați în mânușile lui Alyx Vance, pe parcursul unei aventuri ce se petrece înainte de Half-Life 2. Simplu spus, Eli Vance a fost răpit, Combine construiesc Citadela lor, o fortăreață plutitoare stă peste City 17, iar Alyx are o pereche de mânuși ce acționează ca un soi de mini Gravity Gun. Alături de joc vor veni și unelte de modding pentru Source Enigne 2.

Half-Life: Alyx nu pare a fi o jumătate de măsură, fiind disponibil acum la precomandă pentru un prețul de 50 de euro și promițând să ofere o campanie destul de consistentă (în jur de 15 ore). Dacă prețul său vi se pare prea mare, nu trebuie să vă fie teamă.

Dacă ați cumpărat cumva un Valve Index, deja aveți jocul, acesta fiind inclus la pachet pentru oricine a cumpărat dispozitivul sau îl va cumpăra până la sfârșitul anului. Dar dacă nu aveți de gând să faceți asta, atunci nu vă temeți, pentru că este compatibil cu fiecare altă platformă de VR, de la Oculus la Vive la Windows Mixed Reality.

În ceea ce privește cerințele de sistem, ajunge să aveți un i5 Kaby Lake sau un R5 Zen1, cu un GTX 1660 sau un RX 580, plus 12GB de RAM.

Iar înainte să spuneți că nu are nimeni bani de VR și toate cele, etc etc, etc, vreau să vă atrag atenția că la 30 de minute după ce jocul a fost lansat la precomandă pe Steam, asta s-a întâmplatȘ

O oră mai târziu, Valve Index era cel mai vândut produs de pe Steam.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares