Press "Enter" to skip to content

Counter-Strike se mută pe Lună și primește personaje

Când Valve a transformat Counter-Strike Global Offensive într-un joc gratuit, cu un mod de battle royale, era clar că nu mai trăim în era clasică a jocului. Că ne aflam într-o  epocă a schimbării, iar schimbarea se accentuează acum, pentru că CSGO se mută pe Lună. Aproximativ.

Cel mai nou update al jocului, operațiunea Shattered Web, implementează o serie de schimbări destul de drastice pentru Counter-Strike. Pe de o parte, este prima operațiune primită de joc după foarte multă liniște. Pe de alta, costă 15 dolari, un preț cu mult mai mare față de operațiunile anterioare. Totuși, acest preț este reflectat și de conținut.

Nu primi doar skin-uri pentru arme, și nici nu au trecut încă la adăugarea de pălării. Bine, au adăugat pălării, dar într-un mod indirect, prin introducerea de personaje. Deși, personaje poate că este mult spus, nu vorbim aici de Rainbow Six Siege. În schimb, aveți skin-uri cu personaje, împărțite pe diverse categorii de calitate, fiecare cu nume, caracter, personalitate și animații pe care le pot executa la finalul unei runde. Acum acel final de rundă include până și o catalogare a performanțelor fiecărui jucător, ceea ce înseamnă că cei care au n-au fost în topul clasamentului tot se pot aștepta ca jocul să le recunoască efortul și reușitele proprii.

De asemenea, jocul a primit câteva hărți noi. Una dintre ele, Lunacy, m-a speriat, fiindcă părea de parcă era semnul clar că Valve a pierdut legătura cu seria și s-a apucat de SF-uri. Ar mai fi urmat să apară Jon Snow ca personaj în joc și să avem bătălii spațiale. Din fericire, este doar un platou de filmare decorat ca să fie un peisaj lunar. Deocamdată. Cine știe ce vor face pe viitor.

[PC Gamer]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares