Press "Enter" to skip to content

Company of Heroes 2, joc gratuit oferit prin intermediul Steam

SEGA şi studioul Relic Entertainment oferă în mod gratuit, pe durata acestui weekend, jocul de strategie Company of Heroes 2. Totuşi, daca îl descărcaţi în această perioadă, jocul va rămâne permanent ataşat de contul dvs. de Steam şi va putea fi rulat oricând doriţi. Pentru a descărca Company of Heroes 2 în mod gratuit, accesaţi https://store.steampowered.com/app/231430/Company_of_Heroes_2/ şi apăsaţi butonul “Add to account”.

Company of Heroes 2 a fost unul dintre cele mai bune jocuri de strategie în timp real ale anului 2013. Jocul urmăreşte mai multe misiuni de pe frontul de est al celui de-al Doilea Război Mondial şi are o componentă multiplayer competitiv similară mult apreciatului Company of Heroes lansat în 2006.

Cele mai importante adiţii aduse de Company of Heroes 2 sunt reprezentate de tehnologiile ColdTech şi TrueSight. ColdTech se ocupă cu simularea situaţiilor de luptă şi supravieţuire pe timp de iarnă, pe când TrueSight este un sistem nou de vizualizare a câmpului de luptă din jurul trupelor.

Atenţie însă, Company of Heroes 2 nu va mai fi oferit gratuit prin intermediul Steam decât până pe 17 noiembrie 2019 (inclusiv)!

Articol preluat de pe go4it.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares