Press "Enter" to skip to content

Bioware vrea să refacă Anthem

Anthem n-a fost tocmai succesul colosal care să împingă EA și Bioware către noi culmi ale succesului. Nici n-a fost un eșec, generând o grămadă bună de bani, dar nu destui cât să fie pe placul companiei. Iar o parte din problemă, pe lângă faptul că piața este plină de astfel de jocuri deja, este că Anthem în sine avea probleme.

Probleme provocat de faptul că a fost produs pe brânci, fără ca Bioware măcar să știe ce joc făcea. Așa că în acest moment studioul pare că lucrează la o variantă nouă. Conform veștilor care circulă prin presă, se pregătește un update considerabil, de-a dreptul drastic al jocului, ce va modifica totul. Misiuni, obiecte, lumea, designul general al lui Anthem urmează să fie actualizat, sub forma a ceva la care Bioware se referă cu numele Anthem 2.0, sau chiar Anthem Next. Presupun că Anthem Try și Anthem Evolution-R erau deja luate.

Modul în care va fi lansată această variantă încă nu este cunoscută. Fie va picurat pe parcursul unei durate lungi de timp, pentru a nu a permite jucătorilor să se adapteze, fie va avea loc o relansare, ce cu siguranță va atrage mai multă atenție asupra jocului.

[Engadget]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares