Press "Enter" to skip to content

Lightspeed Cosplay Contest a adus o pata de culoare la BGW 2019

Logitech a organizat Lightspeed Cosplay Contest in cadrul Bucharest Gaming Week 2019. Este pentru prima oara cand un concurs dedicat acestui hobby ajunge pe o scena mare din cadrul unui astfel de eveniment, iar ocazia a fost cu atat mai speciala incat grandioasa scena a fost plasata chiar in Palatul Parlamentului la Muzeul National de Arta Contemporana (MNAC). Adica ce… jocurile nu sunt arta? Ba da, si inca una cat se poate de contemporana!

Premiile au fost si ele substantiale, astfel participantii de pe locurile 10 pana la locul 1 inclusiv au primit cate un mousepad Logitech G640, iar locurile de pe podium au primit cate un bonus alaturi de acesta:

  • Locul 3: Logitech G640 + Logitech G Pro Mouse
  • Locul 2: Logitech G640 + Logitech G305 Lightspeed
  • Locul 1: Logitech G640 + Logitech G502 Ligthspeed + o excursie la Heroes Comic Con Madrid

Lightspeed Cosplay Contest a insemnat pentru participanti recunoasterea eforturilor si timpului investit in acest hobby si expunerea in fata unui public mai mare. Cu siguranta s-au distrat, majoritatea au plecat acasa si cu cate un premiu, dar cel mai important, cu satisfactia de a fi rasplatiti pentru munca lor, mai ales daca ne gandim ca sunt oameni simpli, la fel ca noi, cu locuri de munca si responsabilitati.

Cine sunt oamenii din spatele hobby-ului?

Atat participantii cat si organizatorii, sunt iubitori ai acestei industrii si si-au dus dragostea fata de jocuri si povesti mai departe, fie prin prisma jobului, fie prin a hobby-urilor derivate de aici. Mai jos am atasat lista celor 10 castigatori, alaturi de personajul interpretat; cine stie? Poate sunt chiar prieteni de-ai vostri printre ei.

  1. Anca Lenta – Dark Confessor
  2. Radu Pasarica – Lothar
  3. Stefania Curelea – Soraka
  4. Ioana Sima – Abyss Watcher
  5. Catalin Vasile – Iron Man
  6. Alexandra Mija – Alexstrasza
  7. Alysa Spinache – Tyrande
  8. Cezar Oica – Yasua
  9. Rebeca Sirbu – Ysera
  10. Mihaela Vladu – Kassandra

Desigur, la atatia concurenti, era nevoie si de un juriu pe masura, care sa aiba cunostinte atat despre gaming, cat si despre acest hobby, astfel Logitech a pus la un loc doi angajati ai companiei care sunt in stransa legatura cu aceasta industrie, un creator de continut si un cosplayer, pentru un mix perfect de pareri si destui ochi care sa admire costumele participantilor. Juriul Lightspeed Cosplay Contest a fost format din:

  • Bogdan Constantin Timus (Bobo Spider) – Vlogger si Gamer
  • Larisa Popescu (Organizator Stand Logitech) – Gaming Marketing Director Logitech
  • Irina Folea (Organizator Stand Logitech) – Sales Administrator Logitech
  • Stefana Lacramioara Sora (Black Ace) – Cosplayer

Atat participantii, cat si juratii s-au distrat, iar noi, publicul mai mult sau mai putin stiutor, nu am putut decat sa vedem cum o noua zona a acestui univers ia amploare chiar sub privirile noastre. Felicitari concurentilor pentru creativitatea de care au dat dovada si pentru munca depusa, dar si organizatorilor pentru sansa pe care au oferit-o acestor oameni. Sunt semne ca si in Romania incep sa se miste lucruri si inca puternic. Este inca un pas spre un alt fel de evolutie a industriei gamingului si pe teritoriul tarii noastre.

Asteptam parerile voastre mai jos, in sectiunea de comentarii. Uitati-va la filmulet si spuneti-ne care dintre costume v-a placut cel mai mult si de ce 🙂

Tags

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares