Press "Enter" to skip to content

Death Stranding va fi disponibil simultan pe Steam si Epic Games Store

505 Games a anuntat ca va lansa Death Stranding pentru PC, atat prin intermediul Steam, cat si pe Epic Games Store in acelasi timp. Cu alte cuvinte, nu va exista nici un contract de exclusivitate cu Epic, iar acest lucru ii va bucura pe multi dintre gamerii de pe PC.

Jocul este disponibil chiar acum pentru pre-comanda pe ambele platforme, insa 505 Games nu a dezvaluit inca nici un fel de cerinte de sistem. Nu stim nici daca jocul va avea caracteristici specifice platformei PC, precum un slider care ajusteaza Field of View.

Death Stranding este cel mai nou joc produs de Hideo Kojima si primul titlu dezvoltat de noul studio al japonezului. In rol principal in are pe Norman Reedus (The Walking Dead) care il portretizeaza pe Sam Bridges, iar jocul isi are actiunea in viitorul nu foarte indepartat, unde explozii misterioase au devastat planeta si au provocat o serie de intamplari supranaturale pe care supravietuitorii le-au numit Death Stranding. Cu suflete ce impanzesc peisajul si o planeta la un pas de extinctie, Sam trebuie sa calatoreasca prin taramurile ravasite pentru a salva rasa umana de anihilare.

Jocul ii are in cast si pe Mads Mikkelsen si Lea Seydoux care intregesc un line-up demn de Hollywood. Cu atat mai mult, Guillermo del Toro, Conan O’Brien si Geoff Keighley isi fac aparitia in joc.

505 Games va lansa Death Stranding pe PC la inceputul verii lui 2020. Publisherul va dezvalui mai multe detalii despre versiunea pentru PC in viitorul apropiat. Oricum ar fi, sper ca lansarea acestuia sa nu fie grabita si sa nu se repete situatia lui Red Dead Redemption 2, care nici in acest moment nu este complet jucabil pentru toata lumea si are inca o multime de probleme care stirbesc mult din calitatea unui joc fenomenal. O sa revin cu mai multe informatii odata ce vor fi dezvaluite de publisher.

Dsogaming

Tags

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares