Press "Enter" to skip to content

Hitman 3 este în lucru

Studioul IO Interactive a oferit detalii despre ce are de oferit următoarea lună de conținut a lui Hitman 2, și a dezvăluit ceva foarte interesant despre viitorul seriei cu această ocazie.

Hitman 2 nu va mai primi bucăți mari de conținut pe viitor, deoarece o parte din echipa care lucra la dezvoltarea de hărți și misiuni noi se ocupă deja de un alt proiect. De Hitman 3. Bine, nu au pomenit exact acest titlu, numindu-l doar următorul joc Hitman, așa că poate nu va avea un 3 în coadă. Deși, ar fi mai îndreptățit să îl aibă decât Hitman 2, deoarece Contracts nu avea un 3 în nume, în timp ce Silent Assassin avea 2-ul în titlu.

Jocul pare că se află în dezvoltare de ceva vreme, după mai era menționat accidental într-un documentar făcut de NoClip. Nu sunt deocamdată detalii despre când va fi disponibil noul joc, sau ce formă va lua. Fără presiunea de a lansa un joc nou pentru a rămâne în funcțiune, cum s-a întâmplat cu Hitman 2, IO Interactive ar putea să își rezerve ceva mai mult timp pentru dezvoltarea unei continuări.

Cu siguranță vom afla în următoarele luni, poate la E3 anul viitor, mai multe informații despre ce noutăți va aduce acest Hitman 3.

[PC Gamer]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares