Press "Enter" to skip to content

Nioh 2 – dată de lansare, demo gratuit şi ediţii speciale

Koei Tecmo şi studioul Team Ninja a dezvăluit data de lansare pentru Nioh 2, continuarea action RPG-ului cu samurai lansat în 2017. Astfel, Nioh 2 va fi disponibil pentru PlayStation 4 începând cu 13 martie 2019. Cu această ocazie, a fost publicat şi un nou trailer pentru Nioh 2, pe care îl puteţi urmări în continuare.

De asemenea, după cum fusese deja anunţat la Tokyo Game Show 2019, Nioh 2 va beneficia de o versiune demo open beta, pe care toţi doritorii o vor putea încerca, în mod gratuit, în perioada 1 – 10 noiembrie 2019. Acest demo open beta va putea fi descărcat direct de pe PlayStation Store.

Nu în ultimul rând, a fost dat startul precomenzilor pentru Nioh 2, disponibile chiar acum prin intermediul PlayStation Store: versiunea standard are un preţ de 309,90 lei, în timp ce Nioh 2 Digital Deluxe Edition poate fi achiziţionat în schimbul a 399,90 lei. Pe lângă acestea, va fi disponibil şi un pachet în format fizic – Nioh 2 Special Edition –, ce va include ambalaj metalic de tip Steelbook, o carte cu artwork-uri şi Season Pass-ul jocului.

Nioh 2 Special Edition

Precomenzile pentru toate aceste ediţii ale jocului vor fi răsplătite cu un bonus format din item-uri in-game, precum şi cu o temă pentru interfaţa consolei PS4 şi cu un set de imagini pentru profilul PSN.

Nioh 2 va fi lansat pentru PlayStation 4 pe 13 martie 2019. Dacă ne luăm după parcursul primului joc din serie, este foarte posibil ca această continuare să devină disponibilă, ulterior, şi pentru PC.

Nioh 2 Digital Deluxe Edition

Articol preluat de pe go4it.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares