Press "Enter" to skip to content

EA anuleaza din nou un joc din seria NBA Live

EA Sports NBA Live 20, joc care a avut onoarea sa fie amanat inainte de anuntul oficial, a fost acum anulat permanent. Este pentru a patra oara in decursul a zece ani cand EA nu lanseaza o intrare anuala in seria de jocuri cu baschet.

Dupa spusele Polygon, pauza aceasta va permite EA sa se concentreze mai mult si sa lanseze jocul de anul viitor direct pe noua generatie de console. Directorul executiv al EA, Andrew Wilson a declarat urmatoarele:

We’re not launching a new NBA Live HD product this season. Instead, we’re expanding our vision, leaning hard into the new leading-edge platforms, and taking the time to ensure we deliver against the opportunity for our players.

Pe de alta parte, nu este o pierdere chiar atat de mare. NBA Live a incercat sa introduca cateva chestii interesante in ultimii ani, precum jucatoare din liga feminina, moduri de single-player bizare, etc., insa gameplay-ul foarte slab a indepartat multi fani si i-a facut sa aleaga un joc facut de competitie.

Pe de alta parte, lipsa unui competitor serios este motivul principal pentru care NBA 2K poate sa fie un joc atat de prost si sa treaca totusi neobservat, iar multi fani au ajuns sa fie atat de disperati incat EA a devenit varianta buna. Ei bine, atunci realizezi in ce situatie esti. Personal, cred ca 2K Games au devenit foarte nesimtiti cand vine vorba de metode prin care obtin bani, iar micro-tranzactiile, reclamele din loading screen si problemele de natura tehnica a jocului sunt chestii pe care nici EA nu le-ar fi stricat atat de rau.

NBA Live 20 se alatura NBA Live 11 (care a fost lansat doar pe telefoane), NBA Live 12 (care nu a fost anuntat niciodata, chiar daca productia a trecut pe la doua studiouri), NBA Live 13 (anulat) si NBA Live Mobile 2017 (din nou, doar pentru mobile) si mai noteaza inca un an in care nu lanseaza nimic pentru console sau PC.

Kotaku

Tags

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares