Press "Enter" to skip to content

Battlefield dispare pentru o vreme

Electronic Arts este în acest moment în timpul unei perioade de tranziții. Pe de o parte, se întoarce pe Steam cu o sumedenie de jocuri. Pe de alta, își dă seama jocurile de tipul „live” pot fi foarte populare și foarte populare atunci când nu sunt gestionate precum diversele sale dezastre din trecut.

Așa că ce este de făcut? Sau mai bine zis, ce nu este de făcut? Un nou Battlefield pare a fi răspunsul. Compania a dezvăluit că nu are de gând să lanseze un nou joc din această serie până în anul fiscal 2022. Adică, până în perioada ce începe cu aprilie 2021 și se termină cu martie 2022.

Exact, nu vom avea parte de un joc Battlefield vreme de doi ani, o perioadă de pauză destul de generoasă, considerând că anul acesta nu apare nici măcar un Battlefront 3 care să umple locul. Poate că va sosi unul anul viitor pentru a umple vidul, dar în ritmul actual, aș specula că ar fi șanse mai bune să avem un Battle Royale Star Wars.

Dar când va reveni, oare ce formă va lua Battlefield? Cine poate ști. Poate va reveni la un decor modern, din moment ce Call of Duty a făcut la fel. Poate se va aventura din nou spre viitorul atât de rar explorat de serie. Poate se va muta în Vietnam și va fi extrem de incomod pentru americani din nou.

[Eurogamer]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares