Press "Enter" to skip to content

Star Citizen este iarăși gratuit

Cloud Imperium Games anunță o nouă ocazie de a juca Star Citizen fără a-l cumpăra, în cea mai nouă ediție a evenimentului Free Fly. Pentru o săptămână întreagă (până pe 4 noiembrie) aveți posibilitatea de a descărca jocul și de a vă bucura de conținutul componentei sale de multiplayer.

Aveți la dispoziție câteva nave pe care puteți încerca să le pilotați prin diversele medii disponibile în sistemul solar ce este acum prezent în joc. Perioada gratuită este menită să sublinieze îmbunătățire aduse de update-ul 3.7 al jocului, precum sistemul de speologie, mineritul, și o varietate de alte chestii.

Pentru a-l juca va trebui să vă faceți un cont, înainte de toate. Apoi să introduceți codul „GETINTOTHEVERSE” pe pagina aceasta, jos de tot. După asta vă așteaptă un download măricel, jocul fiind o veritabilă namilă. Recomand călduros să folosiți un SSD, fiindcă nu contează dacă aveți 32GB de RAM și un R7 3700X nou nouț, jocul încarcă date în mod constant de pe disc pentru a crea un balon de „realitate” pentru câțiva kilometri în jurul vostru. Ar fi cam imposibil să îl încarce pe tot o dată.

De asemenea, nu ar trebui să vă dați jos costumul spațial, iar apoi să deschideți ușa de la navă, în spațiu. La fel de important este să nu opriți motorul atunci când sunteți în atmosfera unei planete, și să încercați apoi să trageți un pui de somn în patul de la bord.

[Eurogamer]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares